4 Eylül Ahmet ve Sabahat Özmen Ortaokulu

Vizyon: Sürekli gelişime inanan, okuyan, araştıran, analiz ve sentez yapabilen, bilgili, becerili, kendine güvenen bireylerin yetiştiği; bütün öğrencilerin çağdaş ve bilime dayalı bir eğitim ortamında, yaşama ve bir üst öğrenime hazırlandığı; Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı; çağa ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayan; çevrenin eğitim, bilim ve kültür merkezi olan; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliği ile örnek bir ‘‘model okul’’ olmaktır

Misyon: Atatürk ilkeleri ışığında ve Türk Milli Eğitimi’nin temel amaçları ve ilkeleri doğrultusunda dürüst, kararlı, araştırmacı, sorgulayıcı, değişime ve yeniliğe açık, çevresine ve kendine saygılı, her yönüyle örnek kişiliğe sahip, toplumsal sorumluluğu ve çevre bilinci gelişmiş, çağdaş düşünce yapısına sahip, teknolojileri üreten ve uygulayan bireyler yetiştirmek ve üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermektir.

Başarılar: LGS Sınavlarında ve sosyal faaliyetlerde oldukça başarılı sonuçlar almaktadır.

Saatler: 07.30-13.10
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: OKULUMUZ ERASMUS PROJESİ KAPSAMINDA YURT DIŞI ETKİNLİKLERİNE KATILMAKTADIR.

Telefon - 0 (236) 816 16 60

WEB - https://4eylulortaokulu.meb.k12.tr

Adres - 4 EYLÜL MAH. TABDUK EMRE CAD. NO 1/2 KULA / MANİSA

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

Yerleşim Yeri - Kula-Manisa

Adres - 4 EYLÜL MAH. TABDUK EMRE CAD. NO 1/2 KULA / MANİSA

Ulaşım KURUMUMUZ GEÇİCİ OLARAK YUNUS EMRE ANADOLU LİSESİNDE EĞİTİM ÖĞRETİM GERÇEKLEŞTİRMEKTEDİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kula İlçe Merkezi